| Recepty doma | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Mletá roláda


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:23.2.2016

Ingredience:

500 g vepřového plecka
vegeta
sůl
pepř
3 vejce
1 cibule
50 g sterilované kapie
1 dl mléka
sekaná petrželka
100 g šunky nebo měkkého salámu
olej
hořčice

Popis:

Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme šunku (salám) a zalijeme vejci, až se hmota srazí. Odleželé maso dáme na mokrý igelit, vytvarujeme plát, potřeme hořčicí, poklademe náplní, posypeme kapií a petrželkou. Pomocí igelitu svineme do rolády, dobře uzavřeme a dáme na pomaštěný alobal, jehož konce dobře upevníme. Pečeme v troubě na pekáči, do kterého nalijeme asi 1 dl vody. Po upečení odstraníme alobal, necháme chvíli vypařit a krájíme. Můžeme též nechat úplně vychladnout a krájet na plátky na studenou mísu.


Jít na recept Mletá roláda >>