| FormOffice | Pletení | Rybář | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Mletá roláda | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g vepřového plecka | ||||||||
Popis: Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme šunku (salám) a zalijeme vejci, až se hmota srazí. Odleželé maso dáme na mokrý igelit, vytvarujeme plát, potřeme hořčicí, poklademe náplní, posypeme kapií a petrželkou. Pomocí igelitu svineme do rolády, dobře uzavřeme a dáme na pomaštěný alobal, jehož konce dobře upevníme. Pečeme v troubě na pekáči, do kterého nalijeme asi 1 dl vody. Po upečení odstraníme alobal, necháme chvíli vypařit a krájíme. Můžeme též nechat úplně vychladnout a krájet na plátky na studenou mísu. |