| DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Minutka z králíka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 králičí zadky | ||||||||
Popis: Zadek z mladých králíků odblaníme, omyjeme, vykostíme, nakrájíme na řízky (3-6 ks), dobře naklepeme, uhladíme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Řízky složíme na sebe a necháme odležet v chladu asi 2 hod. Pak je obalíme v mouce a opékáme v rozpáleneém oleji. Měkké sypeme nadrobno nasekanou cibulí a podáváme s worchestrovou omáčkou nebo kečupem, popřípadě s křenovou majonézou, obložené pokrájenými rajčaty a paprikami. Jako přílohu podáváme opečené brambory, tmavý chléb, zeleninové salaty |