| DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Minutka z králíka


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.8.2010

Ingredience:

2 králičí zadky
sůl
mletý pepř
4 lžíce oleje
2 lžíce mouky
1 velká cibule
worchestrová omáčka
kečup

Popis:

Zadek z mladých králíků odblaníme, omyjeme, vykostíme, nakrájíme na řízky (3-6 ks), dobře naklepeme, uhladíme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Řízky složíme na sebe a necháme odležet v chladu asi 2 hod. Pak je obalíme v mouce a opékáme v rozpáleneém oleji. Měkké sypeme nadrobno nasekanou cibulí a podáváme s worchestrovou omáčkou nebo kečupem, popřípadě s křenovou majonézou, obložené pokrájenými rajčaty a paprikami. Jako přílohu podáváme opečené brambory, tmavý chléb, zeleninové salaty


Jít na recept Minutka z králíka >>