| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | Pletení | FormOffice |
|
| ||||||||
Milánská polévka s parmazánem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 kedlubny | ||||||||
Popis: Kedlubny, mrkev a celer oloupeme, opláchneme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme připravenou zeleninu a chvilku osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou, přivedeme k varu a zavaříme v studené i horké vodě propláchnutou rýži a hovězí bujon. Vaříme asi 20 minut, opepříme, dosolíme. Každou porci podáváme posypanou lžící strouhaného parmazánu. |