| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Mie Goreng - Indonéské smažené nudličky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2015

Ingredience:

450 g čínských vlasových nudlí
60 ml oleje
1 cibule
4 stroužky česneku, jemně nakrájené
1 - 2 čerstvé červené chilli papričky, bez semínek a nakrájené
1 hrnek jemně nakrájeného kuřecího
250 g oloupaných krevet
nakrájená celerová nať
1 hrnek jemně nakrájeného zelí nebo kapusty
3 lžíce sójové omáčky
sůl, pepř

Popis:

Uvaříme čínské nudle podle pokynů na obalu. Propláchneme je pod studenou vodou a odložíme stranou. V pánvi wok zahřejeme olej a osmažíme cibulku, česnek a chilli papričky, dokud cibulka nezesklovatí. Přidáme kuřecí maso a krevety a mícháme, dokud se maso neuvaří. Přidáme celerovou nať, zelí, sůl a pepř a vaříme ještě 1-2 minuty. Zelenina musí být křupavá. Do směsi vmícháme uvařené nudle a mícháme, dokud se nudle neprohřejí. Nakonec přidáme sójovou omáčku. Na talíři nudle posypeme cibulovými lupínky.


Jít na recept Mie Goreng - Indonéské smažené nudličky >>