| Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Mexické "chilli"


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:8.9.2013

Ingredience:

mleté hovězí(na hrubo)(400 g)
cuketa (1 ks)
rajský protlak (80 g)
cibule (1 ks)
česnek (3 stroužky)
červené fazole v konzervě (400 g)
krájená rajčata v konzervě (400 g
směs koření "Chilli con carne" (1 balení, nejlépe orig.)
sýr chedar (100 g)
sůl
olej

Popis:

Na oleji (nejlépe ve woku) osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme maso a krátce na plném plameni orestujeme do hněda. Potom přidáme směs koření, sůl, česnek a rajský protlak a potom přidáme cca 1 l vody. Dusíme téměř do měkka. Před koncem přidáme na kostičky nakrájenou cuketu. Jakmile jsou maso i cuketa měkké, přidáme fazole a rajčata a necháme ještě projít varem. Podává se v miskách s nastrouhaným sýrem na povrchu a s pečivem. Místo hovězího lze použít i krůtí maso (ze stehna).


Jít na recept Mexické "chilli" >>