| DWN.cz | Pletení | Rybář | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Medailonky(filets mignon) | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hovězí svíčková - asi 400 gr. | ||||||||
Popis: svíčkovou nakrájíme na menší řízečky, opečeme na roštu a podusíme v uherské omáčce(silný hovězí vývar, zahuštěný hnědou máslovou zásmažkou se vař í asi 1/2 hod(pěna a tuk se sbírá), přidá se na slanině osmažená karotka, cibule, tymián a bobkový list a znovu se vaří asi 2 hod.,omáčka se pak nechá nejméně 10 hod. rozležet, procedí se a znovu se vaří asi hodinu v troubě společně s rajčatovým protlakem, okořeněná paprikou a na másle a slanině osmaženou cibulkou, zjemněná kyselou smetanou. |