| Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maso s cibulí na čínsky způsob


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.3.2011

Ingredience:

500 g bravčového mäsa (vykostené karé)
500 g cibule
6 lyžíc oleja
3 lyžice kučupu
1 a pol lyžice octu
2 lyžice sójovej omáčky
1 navŕšená lyžica práškového cukru
4 lyžice vody
2 lyžice bieleho vína
soľ

Popis:

Mäso pokrájame na rezne, vyklepeme chrbtom kuchynského noža a narežeme na pásiky. Kečup zmiešame s vodou, octom, sójovou omáčkou a cukrom. V troch lyžiciach horúceho oleja rýchlo opečieme mäso. Po opečení ho osolíme a dáme na tanier. Do tej istej panvice vlejeme zvyšok oleja a na ňom celkom krátko podusíme cibuľu, ktorú sme predtým pokrájali na pásiky. Do podusenej cibule vložíme opečené mäso. Prilejeme víno a premiešame. Zalejeme kečupovou zmesou a povaríme, kým sa zmes trocha odparí. Podľa potreby prichutíme soľou, prípadne vegetou.


Jít na recept Maso s cibulí na čínsky způsob >>