| Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

"Marocký hrnec!"


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:11.10.2009

Ingredience:

paprika červená,zelená a žlutá čerstvá
rajčata
ryba bez kostí! Hejk,filé,atd.
vegeta koření
červená paprika nepálivá
zelená nať petržele a kopru
česnek
masox či jiné koření na duchucení
sůl dle chuti
na rybu více

Popis:

Na dno hrnce dáme pokrájená rajčata,dno opravdu zaplníme,na rajčata tři barvy paprik na větší kusy,opět zaplníme dno.Na zeleninu dáme hustě kousky ryb,na rybu naklademe místo vedle místa tenké plátky česneku.Zakryjeme celou plochu!na česnek nasypeme nakrájený kopr a petrželku,může být i zelená cibulka.Ve vodě rozmícháme Vegetu a zalejeme celý vnitřek aby byl skutečně ponořen.Můžeme rozdrobit i masox ať je jídlo chutnější.Nahoru posypeme červenou paprikou po celé ploše,kdo má rád pikantní může i trochu pálivé.Jídlo vaříme tak dlouho až je dně pouze tolik šťávy , aby nám stačila na podlití rýže,brambor nebo jiné přílohy.Je velmi chutné i s čerstvým chlebem.Zastánce dělené stravy nepotřebuje přílohy,jídlo je syté i bez ní.Protože je finančně náročné vyříme v létě kdy jsou ingredience levnější.Pro masožravé je možno místo ryby naklást do hrnce jakékoliv maso.Je to také výborné.Než se voda vyvaří může trvat i 2,5hod.Nevařte prosím,hlavně v závěru naplno,rajčata by se mohla připálit.Dobrou chuť
Jídlo mě naučil přítel v Izraeli,tvrdí že pochází z Maroka.Z Izraele mám velké množství dobrých receptů.


Jít na recept "Marocký hrnec!" >>