| Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maďarský perkelt a a la Christina


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2018

Ingredience:

cibuľa
zelená paprika
červená mletá paprika
olivový olej-pre tých čo im nevadí tak je lepšia bravčová masť
paradajka
dochucovadlo "arany piros édes ételézesító" (možno i v sk)
mäso (bravčové,hovädzie, kuracie)
najlepšie telacie nie je podmienka
niekto dá aj cesnak pretlačený príp.najemno nakrájaný

Popis:

cibiľu osmahneme na horúcom oleji (bravčovej masti) pridáme cesnak, červenú mletú papriku, orestujeme na kocky pokrájáné kúsky mäsa, podlejeme vodou a dusíme pokiaľ nie je mäso uvarerené, ku koncu pridáme zelenú paprku a zrelú červenú paradajku (kto ľúbi tak ak aj ketchup. príp. paradajový pretlak.


Jít na recept Maďarský perkelt a a la Christina >>