| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Maďarský kotlíkový guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g hovězího masa | ||||||||
Popis: Hovězí maso omýt a nakrájet na malé kousky. V hrnci zahřát olej a nechat zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli. Odstavit z plotny a zaprášit sladkou červenou paprikou. Rychle promíchat, přilít trochu vody a vařit tak dlouho, dokud se voda nevyvaří, vše dusit ve vlastní šťávě. Přidat pokrájené maso, osolit, promíchat a pod pokličkou dusit při mírné teplotě až se vývar z masa vyvaří, přidat kmín a prolisovaný česnek. Koření promíchat a stále přilévat jen tolik vody, aby se maso dusilo v troše vývaru. |