| DWN.cz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Pletení | Email šablony | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky |
|
| ||||||||
Maďarský kotlík | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,8 kg vepřového ramínka nebo libovějšího bůčku | ||||||||
Popis: Vepřové maso nakrájíme na kostky opečeme v kastrolu na lžíci olivového oleje. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a na plátky nasekaný česnek. Promícháme a opékáme společně do zavadnutí cibule. Okořeníme, osolíme dle chuti a podlijeme červeným vínem. Chvíli dusíme pod poklicí při nižší teplotě. Přidáme zelí, podlijeme a dusíme 40 minut. Pak přidáme na proužky nakrájenou papriku, rajčata nebo rajský protlak, promícháme a dusíme pod poklicí za občasného promíchání dalších 30 minut. Na závěr dochutíme ostrým kečupem. |