| EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maďarské maso


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2009

Ingredience:

8 plátků vepřové krkovičky bez kosti
kysané zelí
6 nožiček slabších párků
smetana na šlehání
mletá paprika
kmín.

Popis:

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme vložíme na pekáč, posypeme kmínem a mletou paprikou. Párky pokrájíme na tři díly a naklademe na plátky masa. Takto připravené maso zakryjeme kysaným zelím jednotlivě po plátcích.
Vše posypeme mletou paprikou a zalijeme smetanou.
Pečeme v troubě za soustavného podlévání až je maso měkké. Příloha: bramborový knedlík


Jít na recept Maďarské maso >>