| Email šablony | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maďarské maso


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2009

Ingredience:

8 plátků vepřové krkovičky bez kosti
kysané zelí
6 nožiček slabších párků
smetana na šlehání
mletá paprika
kmín.

Popis:

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme vložíme na pekáč, posypeme kmínem a mletou paprikou. Párky pokrájíme na tři díly a naklademe na plátky masa. Takto připravené maso zakryjeme kysaným zelím jednotlivě po plátcích.
Vše posypeme mletou paprikou a zalijeme smetanou.
Pečeme v troubě za soustavného podlévání až je maso měkké. Příloha: bramborový knedlík


Jít na recept Maďarské maso >>