| Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Maďarská rybí polévka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 a půl l vody | ||||||||
Popis: Rybu očistíme, vykostíme. stáhneme z kůže, čisté maso nakrájíme na větši kousky, prosolíme, necháme od-ležet. Zbytky ryb dáme vařit společně s nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninou, cibulí, mletou paprikou a solí. Po uvaření přecedíme, podáme pokrájená rajčata (může být i paprika) a kousky ryby, všechno povaříme doměkka, hotovou sypeme sekanou petrželkou. |