| Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Maďarská rybí polévka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 a půl l vody | ||||||||
Popis: Rybu očistíme, vykostíme. stáhneme z kůže, čisté maso nakrájíme na větši kousky, prosolíme, necháme od-ležet. Zbytky ryb dáme vařit společně s nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninou, cibulí, mletou paprikou a solí. Po uvaření přecedíme, podáme pokrájená rajčata (může být i paprika) a kousky ryby, všechno povaříme doměkka, hotovou sypeme sekanou petrželkou. |