| Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Domácí účto |
|
| ||||||||
Lotriňské těstoviny | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Pro 4 porce | ||||||||
Popis: Kolínka uvaříme do měkka. Na pánvi necháme v tuku zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme salám nakrájený na kostičky a rajský protlak a špetku tymiánu (ten dává celému jídlu chuť, ale musí se s ním opatrně, aby jídlo nebylo hořké). V okamžiku, kdy se směs na pánvi začne přichytávat, začneme postupně podlévat vínem nebo pivem, až se postupně všechno vyvaří. Poté v míse smícháme vzniklou směs s uvařenými kolínky, vše vložíme do vymaštěného pekáčku a zasypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě při 180 stupních po dobu 35 - 45 minut. Lze jíst i později studené. |