| Rybář | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Lesácký pstruh | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruhy | ||||||||
Popis: Brušnú dutinu pstruha pokapeme citronovou sťavou a naplníme zmesou nakrajaných šampiňónov s posekanou petržlenovou vňatou, papriku a soľ. Pstruhy poprášime múkou a za stáleho potierania maslom pomaly opekáme na prehriatom rošte asi 15 minút. Pstruhy potom položíme na tanier a ozdobíme plátkami citróna a zeleninou podľa sezóny. Podávame s opekanými zemiakmi. |