| Rybář | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Lesácký pstruh


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.2.2016

Ingredience:

4 pstruhy
6 lyžíc masla
100g šampiňónov
petržlenová vňať
pol citróna
soľ
mletá čerstvá paprika
1 lyžica hladkej múky
zelenina

Popis:

Brušnú dutinu pstruha pokapeme citronovou sťavou a naplníme zmesou nakrajaných šampiňónov s posekanou petržlenovou vňatou, papriku a soľ. Pstruhy poprášime múkou a za stáleho potierania maslom pomaly opekáme na prehriatom rošte asi 15 minút. Pstruhy potom položíme na tanier a ozdobíme plátkami citróna a zeleninou podľa sezóny. Podávame s opekanými zemiakmi.


Jít na recept Lesácký pstruh >>