| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Rybář |
|
| ||||||||
Kyselo | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 litru chlebového kvasu | ||||||||
Popis: Chlebový kvas předem omladíme vlažnou vodou a necháme přes noc. Druhý den dáme do slané vody vařit houby s kmínem, a když jsou měkké, přilijeme chlebový kvas a tím odvar i zahustíme. Vše povaříme a omastíme cibulkou zpěněnou na másle. Zvlášť usmažíme na másle řídká vejce a přidáme do polévky. V některých oblastech se kyselo jí s bramborem buď na loupačku nebo zvlášť uvařenými nakrájené na kostky, které se přidají do hotového kysela. |