| Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky | Rybář | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kyselé ryby (rybí saláty, zavináče)


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:18.7.2009

Ingredience:

Ryby
Lák - bobkový list
nové koření
hořčičné semínko
sůl
cukr
může být i kytka kopru nebo koriandru
ocet
voda.

Popis:

Očištěné ryby nasekáme na podkovy, nasolíme a uložíme na noc do chladničky. Ráno ryby na čtyři hodiny zalejeme v kamenném hrnci neředěným octem. Svaříme lák, porce ryb naskládáme do sklenic a zalijeme vychladlým lákem. Zavíčkujeme sklenice a na týden uložíme do chladničky. Dobrou chuť.


Jít na recept Kyselé ryby (rybí saláty, zavináče) >>