| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz |
|
| ||||||||
Kyselé ryby | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: menší ryby (plotice, cejn) | ||||||||
Popis: Z vody, octa, nového koření, pepře, bobkového listu, soli a hořčičného semínka svaříme lák. Vychladlé nalijeme na vykuchané celé ryby a necháme 3 dny stát v chladu. Po třech dnech ryby vyjmeme, zbavíme kůže, vykostíme páteř a poskládáme do sklenice. Přidáme sterilované zelí, moravanku, přelijeme opět lákem, trochu přisolíme a necháme 2 dny ležet v chladu. |