| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kyselé ryby


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2015

Ingredience:

menší ryby (plotice, cejn)
1/2 l vody
1/4 l octa
5 ks nového koření
5 ks kuliček černého pepře
1 ks bobkového listu
5 lžic soli
1 lžička hořčičného semínka
malá sklenička bílého sterilovaného zelí
sklenička čalamády nebo moravanky

Popis:

Z vody, octa, nového koření, pepře, bobkového listu, soli a hořčičného semínka svaříme lák. Vychladlé nalijeme na vykuchané celé ryby a necháme 3 dny stát v chladu. Po třech dnech ryby vyjmeme, zbavíme kůže, vykostíme páteř a poskládáme do sklenice. Přidáme sterilované zelí, moravanku, přelijeme opět lákem, trochu přisolíme a necháme 2 dny ležet v chladu.
Podáváme s chlebem.


Jít na recept Kyselé ryby >>