| Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kysané zelí po francouzku


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:24.9.2010

Ingredience:

500g kysaného zelí
125g slaniny
1 cibule
1 jablko
8 brambor
4 párky
šálek masového vývaru)i z masoxu)
sůl,kmín
2 dl smetany ke šlehání
mletá sladká paprika

Popis:

Do hlubokého kastrolu vložíme na kostičky pokrájenou slaninu,osmahneme a pak k ní přidáme 250g kysaného zelí,na ně jednu větší nahrubo nasekanou cibuli a na osminky pokrájené(jádřince zbavené)jablko.Na tuto vrstvu ještě položíme menší syrové oloupané brambory.Okořeníme solí a mletým kmínem a pokryjeme dalšími 250g kysaného zelí,které proložíme párky.Vše zalijeme horkým vývarem a pod pokličkou dusíme.před podáním přilijeme do pokrmu smetanu,kterou podle chuti okořeníme mletou sladkou paprikou.
Dobrou chuť!


Jít na recept Kysané zelí po francouzku >>