| Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kyjevský biftek


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2010

Ingredience:

Vepřové kotlety - 4 ks
Cibule - 1 ks
Olej - 4 lžíce
Kmín - 1 špetka
Mouka hrubá - 1 lžíce
Vývar z Masoxu - 0,75 l
Tymián - 1 špetka
Sójová omáčka - 1 lžíce
Kečup ostrý - 1 lžíce

Popis:

Na rozpáleném oleji rychle osmahneme kotlety z obou stran, posypeme kmínem a cibulí a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vydusí, podlijeme vývarem z Masoxu. Přiklopíme a dusíme do poloměkka. Pak maso vyndáme, do šťávy přidáme kečup a sójovou omáčku, zahustíme moukou rozmíchanou ve vývaru, přidáme tymián a provaříme. Když je šťáva hotová, prohřejeme v ní maso a podáváme. Jako příloha je vhodná rýže nebo opečené brambory.


Jít na recept Kyjevský biftek >>