| Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí kůže s okurkou


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.6.2009

Ingredience:

kůže ze 2 kuřat
1 okurka hadovka
podle chuti česnek, sůl
Zálev:
4 lžíce sójové omáčky
1 lžíce cukru
3 lžíce octa
1 lžíce oleje

Popis:

Kůže uvaříme v mírně osolené vodě.Vaříme max. 1/2 hod.-kůže nesmějí být příliš měkké, rozvařené. Vychladlé kůže nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme okurku též nakrájenou na nudličky a přidáme lisovaný česnek (kůže s okurkou ho snesou větší množství). Pak si připravíme zálev, přelijeme jím směs a ochutnáme...Pokud nic nechybí,podáváme jako pikantní předkrm s pečivem - pohoštení k pivu i vínu.


Jít na recept Kuřecí kůže s okurkou >>