| Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Recepty doma |
|
| ||||||||
Kuřecí kůže s okurkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kůže ze 2 kuřat | ||||||||
Popis: Kůže uvaříme v mírně osolené vodě.Vaříme max. 1/2 hod.-kůže nesmějí být příliš měkké, rozvařené. Vychladlé kůže nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme okurku též nakrájenou na nudličky a přidáme lisovaný česnek (kůže s okurkou ho snesou větší množství). Pak si připravíme zálev, přelijeme jím směs a ochutnáme...Pokud nic nechybí,podáváme jako pikantní předkrm s pečivem - pohoštení k pivu i vínu. |