| Pletení | Rybář | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/ | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g kuřecích vykoštěných stehenních řízků | ||||||||
Popis: Kuřecí řízky nakrájíme na kousky velikosti sousta,a naložíme minimálně na 10 hodin do nastrohaného zázvoru spolu se sojovou omáčkou. Necháme v lednici. Poté jednotlivé kousky obalujeme v solamylu a smažíme cca. 5 minut ve větším množství oleje nebo ve fritovacím hrnci. Maso je nahnědlé a křupavé. Maso můžeme připravovat také v troubě postup je stejný akorát je maso měkčí. Podáváme s měsíčkem citronu a se sojovou omáčkou.Spolu s dušenou rýží. |