| Pletení | Rybář | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/


Doba přípravy:10:05
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

600 g kuřecích vykoštěných stehenních řízků
30 g čerstvého zázvoru
30 ml sojové omáčky nejlépe Kikoman
100 g solamyl
1 citron

Popis:

Kuřecí řízky nakrájíme na kousky velikosti sousta,a naložíme minimálně na 10 hodin do nastrohaného zázvoru spolu se sojovou omáčkou. Necháme v lednici. Poté jednotlivé kousky obalujeme v solamylu a smažíme cca. 5 minut ve větším množství oleje nebo ve fritovacím hrnci. Maso je nahnědlé a křupavé. Maso můžeme připravovat také v troubě postup je stejný akorát je maso měkčí. Podáváme s měsíčkem citronu a se sojovou omáčkou.Spolu s dušenou rýží.


Jít na recept Kuřecí kostky Karaage /japonská specialita/ >>