| Rybář | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí jatýrka na červeném víně


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.7.2009

Ingredience:

cca 500g kuřecí játra, můžou být i mražená,
bobkový list
několik kuliček nové koření
jalovec
sůl,pepř
olej
1 cibule
3 dl červeného vína
příloha - rýže (parboiled)

Popis:

ve větší pánvi zpěníme na oleji cibulku, přidáme rádně propraná kuřecí játra, (nesolit ! :) která orestujeme. - klasická příprava. Přidáme koření, krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem - čím kvalitnějším, tím lepší - a dusíme. Víno necháme způli vyvařit, aby omáčka získala silnější chuť, dle chuti dosolíme. Červené víno s játry a kořením vytvoří "neodolatelnou" chuť a mě osobně nikdy na talíři nic nezbyde :). podáváme s rýží, nejlépe parboiled. Dobrou chuť :)


Jít na recept Kuřecí jatýrka na červeném víně >>