| Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí játra po Benátsku


Doba přípravy:20:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:6.8.2018

Ingredience:

500 g kuřecích jater
500 g cibule
100 ml bílého vína
100 ml masového bujónu
1 lžíce octa balsamico
1 špetka soli
1 špetka pepře
1 špetka cukru na dochucení

Příloha:
hranolky

Popis:

Játra spaříme vroucí vodou a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky. Na oleji zprudka orestujeme játra, pak je vyjmeme a ve stejném kastrole osmahneme cibuli. Osolíme, opepříme, zalijeme bílým vínem a vývarem a asi 10 minut podusíme.

Vratíme játra, zakápneme balsamikovým octem a chuť doladíme špetkou cukru.


Jít na recept Kuřecí játra po Benátsku >>