| Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí frikase


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.9.2012

Ingredience:

1 kuře
1cibule
70g másla
70g hladké mouky
2dl mléka
sůl,pepř
1kostka slepičího vývaru
šťáva z citronu
1sterilovaná kapie

Popis:

Kuře rozporcujeme,osolíme,opepříme. Na polovině másla zpěníme drobně nakrájenou cibuli, kuře na ní opečeme,zalijeme vývarem a dusíme teměř doměkka.Maso pak obereme z kostí a drobně nakrájíme.Ze zbylého másla uděláme jíšku,zředíme ji mlékem a vývarem z kuřete.Přidáme čisté maso,pokrm podle chuti dosolíme,dopepříme a vaříme na mírném ohni ještě asi 20minut.Často mícháme.Závěrem přidáme smetanu,citrónovou šťávu a na proužky nakrájíme kapii.Podáváme s rýží.


Jít na recept Kuřecí frikase >>