| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Kuře v zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
Popis: Do tukem lehce vymazané zapékací mísy rozložíme kysané zelí a přikryjeme ho plátky anglické slaniny. Kuře naporcujeme a jeho jednotlivé porce osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Porce masa naskládáme na zelí a vše zalijeme šlehačkou. Upečeme v rozehřáté troubě doměkka. Pokud je potřeba, podléváme během pečení zeleninovým vývarem (z bujónu). Podáváme s bramborovými knedlíky. |