| Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Kuře v zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
Popis: Do tukem lehce vymazané zapékací mísy rozložíme kysané zelí a přikryjeme ho plátky anglické slaniny. Kuře naporcujeme a jeho jednotlivé porce osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Porce masa naskládáme na zelí a vše zalijeme šlehačkou. Upečeme v rozehřáté troubě doměkka. Pokud je potřeba, podléváme během pečení zeleninovým vývarem (z bujónu). Podáváme s bramborovými knedlíky. |