| Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Email šablony |
|
| ||||||||
Kuře tantori | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 10 hřebíčků | ||||||||
Popis: Celé koření několik minut opražíme na suché pánvi a utlučeme jej v hmoždíři.Nakrájenou cibuli,česnek a zázvor rozmixujeme v mixéru na kaši současně s pepřem,chilli a kurkumou.Přidáme jogurt a citrónovou šťávu.Stehna stáhneme z kůže a v kloubku je rozdělíme ve dví.Maso nařízneme aby se lépe namarinovalo.Marinujeme jeden den,či přes noc v lednici.Maso naskládáme do ohnivzdorné misky,přelijeme marinádou a pečeme v troubě 30 minut při 200°C,nebo déle,až jde maso od kosti.Podáváme s rajčatovo-okurkovým salátem,rýží basmati,a s tzatziky nebo chutney. |