| Formuláře na PC | Rybář | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře se zelím a celerem


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:24.3.2014

Ingredience:

kuřecí prsíčka vařená
2 dec vývaru
1/2 celeru na kostičky
1/2 hl. zelí
1 větší cibule
5 stroučků česneku
2 lžičky solamylu
3 lžice(i víc
podle chuti)sojové om.
1 lžička kari
sul,pepř
olej

Popis:

Nakrájíme zelí a celer na kostičky a necháme asi 5 min. vařit. potom scedíme. Cibuli pokrájíme na kostičky a osmažíme na oleji.Ke konci přidáme drobně nakrájený česnek a ještě chvíli posmažíme. Přidáme nakrájené vařené kuřecí maso a prohřejeme. Ve sklenici smícháme vývar, kari, sojovou om. a solamyl, zalejeme směs na pánvici a ještě 5 min. povaříme.Osolíme a opepříme podle chuti. Nemělo by to být moc řídké. Jako přílohu dáme knedlík nebo brambory.
Místo kuřete můžeme použít i maso z uvařené a obrané slepice. A suroviny přidávat podle toho kolik je osob.


Jít na recept Kuře se zelím a celerem >>