| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | Rybář | Pletení | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře po provensálsku II.


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.10.2017

Ingredience:

1 kuře (popř. i prsíčka)
2-3 dcl bílého vína
provensálské koření
2-3 rajčata
2-3 stroužky česneku
olej
sůl
pepř

Popis:

Kuře naporcovat, osolit, napepřit (obého s mírou).
Na pánvičku dát rozehřát olej, poté do něj vložit porce kuřete, nechat osmahnout (aby se maso zatáhlo).
Přidat česnek a provensálské koření.
Podlít vínem, zakrýt pokličkou a nechat chvíli dusit jen tak.
Přidat rajčata a nechat dále dusit (doporučuji do té doby, než maso změkne natolik, že od kostí samo odpadá).
Podáváme s rýží či vařenými bramborami.


Jít na recept Kuře po provensálsku II. >>