| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Kuře na zelenině | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: celé kuře | ||||||||
Popis: Kuře rozporcujeme, pak do skleněné zapékací mísy vlejeme 1dcl oleje. Hradišťanku vysypeme do kuchyňského síta a propereme pod studenou tekoucí vodou, abychom se zbavili nálevu. Po té vložíme do naolejované zapékací mísy a nasypeme zeleninu. Na to vložíme jednotlivé rozporcované kousky kuřete. Vložíme do rozpečené trouby a necháme prvních 15 minut. Po 15 minutách podlejeme 1 dcl studené vody a po každých 15 minutách hlídáme a případně podlejeme vodou znovu. Po cca 1 hodině kuře vyndáme z trouby a podáváme na talíři buď s bramborem nebo samotné se zeleninou. |