| Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře na červeném víně


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.5.2013

Ingredience:

1kuře
500ml červeného vína
250g žampionu
100g uzeného bučku
1 cibuli
1 polévkovou lžíci hladké mouky
petrželovou nat
2 stroužky česneku
bobkový list
špetku cukru
sul a pepř

Popis:

Kuře omyjeme,osušte,rozdělte na čtvrtky,osolte a okořente.Buček nakrajejte na malé kousky a osmažte.Cibuli očistěte,nakrájejte na kolečka,přidejte k bučku a chvíli duste.Cibuli i osmažený buček vyjměte,na tuku osmažte kousky kuřete a dejte je na předehřátý talíř.Cibuli i buček vratte do výpeku a zaprašte moukou.Chvíli smažte a pak přidejte maso.Podlijte vínem,přidejte očištěné a nakrájené žampiony,prolisovaný česnek,bobkový list a zakryté duste doměkka.Potom štávu dochutte cukrem a kořením.Hotové posypejte petrželovou natí.


Jít na recept Kuře na červeném víně >>