| Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář |
|
| ||||||||
Kuře floretinské | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
Popis: Kuře rozdělíme na porce, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer jemně nastrouháme, přidáme k cibuli a zalijeme bílím vínem a citrónovou šťávou a ještě přidáme rozdrobený bobkový list. Do této směsy vložíme porce kuřete a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Dbáme aby maso bylo směsí dobře pokryto. Před přípravou maso osušíme, obalíme v hladké mouce a rozšlehaném vajíčku, které lehce osolíme a opepříme. V rozehřátém oleji potom všechno osmažíme. Podáváme s bramborem. Nezapomeneme na zeleninový salát. |