| Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře floretinské


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.1.2016

Ingredience:

1 kuře
1 cibule
1 mrkev
kousek celeru
bobkový list
šťávu z půlky citrónu
1,25 dl bílého vína
1 vejce
hladkou mouku
sůl
pepř
olej na smažení

Popis:

Kuře rozdělíme na porce, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer jemně nastrouháme, přidáme k cibuli a zalijeme bílím vínem a citrónovou šťávou a ještě přidáme rozdrobený bobkový list. Do této směsy vložíme porce kuřete a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Dbáme aby maso bylo směsí dobře pokryto. Před přípravou maso osušíme, obalíme v hladké mouce a rozšlehaném vajíčku, které lehce osolíme a opepříme. V rozehřátém oleji potom všechno osmažíme. Podáváme s bramborem. Nezapomeneme na zeleninový salát.


Jít na recept Kuře floretinské >>