| Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | DWN.cz | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuracie soté po požovnícky


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:4.9.2009

Ingredience:

150 g kuracie prsia
30 g oravská slanina
30 g šampiňony čerstvé
30 g cibuža
10 g cesnak
20 g čučoriedkový džem
20 ml červené víno
2 g sož

Popis:

Slaninu nakrájame na jemné kocky, cibužu na kolieska a šanpiňony na plátky. Na rozpálenom oleji opečieme uvedené suroviny a po chvíli pridáme kuracie mäso nakrájané na rezance. Opekáme až kým sa mäso neprepečie. Pridáme džem, červené víno a celé spoločne povaríme. Ku koncu dosolíme a pridáme na jemno nastrúhaný cesnak.


Jít na recept Kuracie soté po požovnícky >>