| Recepty doma | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krůtí stehno na tymiánu


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:5.5.2010

Ingredience:

1 větší krůtí stehno
1 cibule
trochu mouky
1 polévková kostka nebo vývar
čerstvý tymián
2 dcl červeného vína
tuk ztužený
sůl

Popis:

Osolené krůtí stehno obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme ze všech stran na pánvi. Ve výpeku zarestujeme pokrájenou cibulku. Na ní vložíme opečené maso, snítky tymiánu, můžeme přidat trochu nerafinovaného cukru, podlijeme vývarem a červeným vínem a pod poklicí dusíme zvolna do měkka.
Hotové maso vyjmeme a vydušeninu odvaříme na menší objem, případně vydusíme na tuk. Přírodní šťávou pak přeléváme porce masa.
Podáváme se štouchanými brambory, těstovinami nebo rýží.


Jít na recept Krůtí stehno na tymiánu >>