| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krůtí plátky na bazalce a tymiánu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.7.2009

Ingredience:

4 až 6 krůtích plátků
1 cibule
sůl
drcený kmín
olej
1 až 2 kořenící kostky s bazalkou a tymiánem
1/4 l smetany

Popis:

Krůtí plátky osolíme a okořeníme drceným kmínem. Na oleji zpěníme cibulku a maso na ní osmahneme. Poté plátky podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a po chvilce dušení přidáme kořenící kostky s bazalkou a tymiánem. Dusíme, dokud maso nezměkne, a podléváme. Nakonec zalijeme smetanou a krátce povaříme. Podáváme s rýží, hranolky nebo pečenými brambory.


Jít na recept Krůtí plátky na bazalce a tymiánu >>