| Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Rybář |
|
| ||||||||
Krůtí plátky na bazalce a tymiánu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 až 6 krůtích plátků | ||||||||
Popis: Krůtí plátky osolíme a okořeníme drceným kmínem. Na oleji zpěníme cibulku a maso na ní osmahneme. Poté plátky podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a po chvilce dušení přidáme kořenící kostky s bazalkou a tymiánem. Dusíme, dokud maso nezměkne, a podléváme. Nakonec zalijeme smetanou a krátce povaříme. Podáváme s rýží, hranolky nebo pečenými brambory. |