| Formuláře na PC | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krůtí maso s bylinkovou omáčkou


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.4.2017

Ingredience:

1 cibule
po půl svazku petrželky, pažitky a bazalky
8 menších krůtích řízků
pepř
sůl
1 lžíce mouky
2 lžíce oleje
150 ml vývaru
2 lžíce kysané smetany
1 lžička jemné hořčice

Popis:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmahneme po obou stranách na oleji dozlatova a vyjmeme. Do šťávy přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, zalijeme vývarem a trochu povaříme. Vmícháme kysanou smetanu, hořčici, bylinky a krátce povaříme. Podle chuti přisolíme a opepříme. Vložíme maso a prohřejeme.
Příloha vařené brambory, rýže.


Jít na recept Krůtí maso s bylinkovou omáčkou >>