| EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krupicová polévka


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:26.5.2013

Ingredience:

sůl
2 ks vejce
petrželka
60 g krupice
muškátový květ
vývar:
kořenová zelenina
300g kosti nebo přední hovězí

Popis:

Nejprve připravíme vývar z kostí nebo masa a kořenové zeleniny. Scedíme a do čistého vývaru zavaříme krupici. Povaříme asi 15 minut. Do polévky zavaříme vejce, okořeníme muškátovým květem, dosolíme a doplníme zelenou petrželkou.


Jít na recept Krupicová polévka >>