| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | FormOffice |
|
| ||||||||
Krkovička zapečená s tatarkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 plátků krkovičky | ||||||||
Popis: Krkovičku osolíme a opepříme z obou stran. Jiné koření není potřeba, samotná tatarka ho obsahuje dost. Nakrájíme cibuli na kolečka a vyložíme s ní pekáček. Na cibuli poskladáme naklepané plátky krkovičky a na maso vylijeme tatarku. Dáme péci do trouby a když je maso měkké, asi 10min před koncem, dáme na tatarku plátkový sýr (na zapečení). Jako příloha jsou vhodné brambory či bramborová kaše. |