| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krkovička zapečená s tatarkou


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:14.3.2015

Ingredience:

6 plátků krkovičky
2 cibule
1 velká tatarka
15 dkg plátkového sýra
sůl
pepř.

Popis:

Krkovičku osolíme a opepříme z obou stran. Jiné koření není potřeba, samotná tatarka ho obsahuje dost. Nakrájíme cibuli na kolečka a vyložíme s ní pekáček. Na cibuli poskladáme naklepané plátky krkovičky a na maso vylijeme tatarku. Dáme péci do trouby a když je maso měkké, asi 10min před koncem, dáme na tatarku plátkový sýr (na zapečení). Jako příloha jsou vhodné brambory či bramborová kaše.


Jít na recept Krkovička zapečená s tatarkou >>