| DWN.cz | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář |
|
| ||||||||
Křehký štrůdl | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 ztužený tuk | ||||||||
Popis: K nastrouhanému tuku přidáme ostatní ingred. a zpracujeme vláčné testo.Poté ho rozdělíme na 3 části a vytvoříme bochánky,které potopíme do hrnce se studenou vodou na 2 hod.Mezitím si připavíme jablka,nebo čím chceme závin naplnit(Dobrý je i s pudinkem).dále pokračujeme jako u klasických závinů.Bochánky vyjmeme osušíme v hladké mouce a tvoříme štrůdly.Pečeme prudce do růžova.(asi 30 min.) |