| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík po valašsku


Doba přípravy:01:10
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2012

Ingredience:

králík 4 porce
sůl
olej
cibule 100g
paprika mletá sladká i pálivá
česnek
kmín drcený

Popis:

Porce osolíme a necháme chvíli odležet. Na oleji usmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme králíka a krátce opečeme po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme rozetřený česnek, kmín a dusíme pomalu, až porce změknou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou.


Jít na recept Králík po valašsku >>