| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Pletení | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík po ďábelsku


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.7.2015

Ingredience:

1 kg králíka,
50 g slaniny,
3 stroužky česneku,
sůl,
75 g rostlinného tuku,
100 g cibule,
mletou papriku,
670 g sterilované zeleniny Kunovjanka nebo Moravanka
(1 sklenice),
2 feferonky,
50 g másla.

Popis:

Králíka nasekáme na porce, protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme porce králíka, opečeme z obou stran, poprášíme paprikou, zpěníme, vlijeme celý obsah zeleniny i s nálevem, promícháme, přidáme sekané feferonky a pečeme v troubě doměkka za občasného přelévání. Ke konci pečení zjemníme šťávu máslem.


Jít na recept Králík po ďábelsku >>