| FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Králík nebo kuře na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce králíka nebo naporcované kuře (či kuřecí stehna) | ||||||||
Popis: Na pánev nebo do kastrolu nalijeme olej a zpěníme na něm cibuli. Když zesklovatí, vložíme porce masa, osolíme, potřeme lisovaným česnekem, posypeme zeleným pepřem. Zmírníme oheň a pod pokličkou pomalu dusíme za častého obracení masa až do jeho změknutí. Podléváme jen trochu pokud se úplně vysmahne šťáva. Na hotové porce masa nandáme cibulový základ s pepřem a podáváme s brambory, těstovinami, rýží, salátem ... |