| FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík na zelenině


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.11.2010

Ingredience:

králík
2 kostky knorr "tymián a bazalka"
česnek
sůl,pepř
podravka
mražená zeleninová směs (hrášek, mrkev, kukuřice)
sterilovaná zelenina (základ pod svíčkovou)
šlehačka
mouka na zahuštění
tuk na smažení
1 větší cibule

Popis:

Králíka dáme vařit do tlakového hrnce, přidáme utřený česnek, 2 kostky Knorr, trochu Podravky. Vaříme hodinu. Poté králíka vyjmeme, obereme, rozkrájíme na kousky.
Do zbylého vývaru přidáme mraženou zeleninu, sterilovanou zeleninu, šlehačku a provaříme, zahustíme, dochutíme kořením, přidáme do zlatova osmaženou cibulku (na proužky) a nakrájeného králíka a ještě chvílí povaříme.
Nejlépe chutná s houskovým knedlíkem.


Jít na recept Králík na zelenině >>