| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík na tymiánu s fazolkami


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2016

Ingredience:

2 králičí hřbety
olej
máslo
tymián
bílý pepř
sůl
200 ml bílého vína
2 sášky mražených zelených fazolek

Popis:

Hřbety osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme ze všech stran. Přendáme do pekáče, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání asi 45 minut. V průběhu pečení maso stále podléváme a obracíme. Mezitím fazolky dáme do pařáčku a necháme vařit v páře 10 minut. Po upečení hřbety vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu z králíka nejprve zředíme vínem a potom necháme na ohni odpařit do zhoustnutí. Odstavíme a nakonec ještě zjemníme kousky chlazeného másla. Promícháme s fazolkami.


Jít na recept Králík na tymiánu s fazolkami >>