| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Králík na tymiánu s fazolkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 králičí hřbety | ||||||||
Popis: Hřbety osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme ze všech stran. Přendáme do pekáče, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání asi 45 minut. V průběhu pečení maso stále podléváme a obracíme. Mezitím fazolky dáme do pařáčku a necháme vařit v páře 10 minut. Po upečení hřbety vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu z králíka nejprve zředíme vínem a potom necháme na ohni odpařit do zhoustnutí. Odstavíme a nakonec ještě zjemníme kousky chlazeného másla. Promícháme s fazolkami. |