| Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí | Pletení | Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Králík na tymiánu s fazolkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 králičí hřbety | ||||||||
Popis: Hřbety osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme ze všech stran. Přendáme do pekáče, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání asi 45 minut. V průběhu pečení maso stále podléváme a obracíme. Mezitím fazolky dáme do pařáčku a necháme vařit v páře 10 minut. Po upečení hřbety vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu z králíka nejprve zředíme vínem a potom necháme na ohni odpařit do zhoustnutí. Odstavíme a nakonec ještě zjemníme kousky chlazeného másla. Promícháme s fazolkami. |