| Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení |
|
| ||||||||
Králík na švestkách v černém pivu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 králík | ||||||||
Popis: Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 30 minut odležet. Na tuku rozpustíme cukr, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu a cibuli a orestujeme dozlatova. Zalijeme pivem a necháme povařit. Do tohoto základu vložíme maso a necháme dusit do změknutí. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme perníkem nebo chlebem, dobře provaříme a přecedíme. Do hotové omáčky vrátíme maso, přidáme vypeckované švestky a ještě chvíli povaříme. |