| Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | FormOffice | Formuláře na PC | Recepty doma | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík na jalovci po kovářsku


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2015

Ingredience:

Ingredience:
1/2 kg králíka
150 g suchého salámu vcelku
3 střední cibule
10 kuliček jalovce
nové koření
šalvěj
rozmarýn
bobkový list
1 dcl bílého vína
slunečnicový olej
1/4 l horkého vývaru
sůl
pepř

Popis:

Příprava:
Králíka naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a dáme na pekáč. Posypeme šalvějí, rozmarýnem, salámem nakrájeným na kostičky a přidáme jalovčinky a nové koření. K masu přidáme celé, oloupané cibule, zalijeme trochou oleje a pečeme přibližně 50 minut v troubě na 180°C. Asi po 15 minutách, když je maso opečené do červena, zalijeme vínem a trochou horkého vývaru. Maso během pečení přeléváme šťávou, v případě nutnosti podléváme vývarem.
Doporučená příloha:
vařený brambor, dušená rýže.


Jít na recept Králík na jalovci po kovářsku >>