| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Pletení | Email šablony | Rybář | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma |
|
| ||||||||
Králík na hořčici s vínem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 králík | ||||||||
Popis: Porce králíka posolíme, potřeme hořčicí, a opečeme na oleji z obou sran.Posipeme nakrájenou slaninou. Přendáme do pekáčku, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, tymian, bobkový list a zalijeme bílým vínem. Za občasného podlévání vodou dusíme v troubě při 160°C asi hodinu. Pečeného králika vyjmeme z pekáče, výpek zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou. Lehce povaříme. Podáváme s bramborem. |