| Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Králík na cibuli | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hřbet a zadní běhy z králíka | ||||||||
Popis: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině, přidáme porce králíka, osolíme, přidáme ostatní koření a králíka po všech stranách opečeme. Potom mírně podlijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou v pivu a ještě povaříme. Z hotové šťávy odstraníme bobkový list. Porce rozdělíme na talíře a přeléváme šťávou. |