| Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Pletení | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík Braillon


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:2.6.2010

Ingredience:

zadní králičí maso,
hořčice,
0,25 litru bílého vína,
0,25 litru smetany,
5 lžic oleje,
pepř,sůl

Popis:

Do pekáče vlijeme tři lžíce oleje a vložíme zadní králičí maso.Králíka ze všech stran bohatě potřeme hořčicí.Zbytkem oleje maso polijeme a v horké troubě dusíme asi hodinu doměkka.
Upečeného králíka narovnáme na teplou mísu a do pekáče přilijeme smetanu,do které oškrábeme připečené, zkaramelizované zbytky na stranách pekáče.Tak vznikne hnědavá omáčka,kterou králíka polijeme.podáváme s bílou vekou a hlávkovým salátem.


Jít na recept Králík Braillon >>