| DWN.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Rybář | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králičí karbanátky


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.11.2013

Ingredience:

1 králičí předek
1 králičí játra
srdce
plíce
250 g uzeného bůčku
2 rohlíky
1 cibule
2 vejce
3 stroužky česneku
2 hrsti sušených hub
bílé víno
sůl,pepř,mletý zázvor
citronová kůra
2 lžíce hrubé mouky
strouhanka na obalení
olej na smažení

Popis:

Králičí předek , srdce , plíce a uzený bůček uvaříme, obereme z kostí , umeleme spolu se syrovými játry , ve víně namočenými a vymačkanými rohlíky a uvařenými sušenými houbami. Přidáme utřený česnek , koření a citronovou kůru , vejce , sůl a zahustíme hrubou moukou tak , aby se daly tvořit karbanátky. Vytvarujeme malé placičky , které obalíme ve strouhance a zvolna smažíme na rozpáleném oleji .
Příloha : brambory a zeleninový salát


Jít na recept Králičí karbanátky >>